ANTALYA / MANAVGAT - Ramazan Tunç İlkokulu

Şbt

14/6/1973 Tarihli ve 1739 Sayılı Millî Eğitim Temel Kanunu ve Millî Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumları Sosyal Etkinlikler Yönetmeliğinin ilke ve amaçları doğrultusunda öğrencilerde özgüven ve sorumluluk duygusu geliştirmek, yeni ilgi alanları oluşturmak, millî, manevî, ahlaki, insanî ve kültürel değerleri kazandırmaya yönelik bilimsel, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif alanlarda çaba sarfetmeleri ve kendilerini tanıyarak yeteneklerini geliştirmelerine imkan sağlanması amacı ile Manavgat milli eğitim müdürlüğünce İlkokul, Ortaokul ve Lise öğrencileri arası Yetenek Yarışması düzenlenmesi planlanmaktadır.

Kas

2023-2024 Eğitim Öğretim yılından itibaren okulumuz Ramazan Tunç İlkokulu okul forması Okul Aile Birliğimiz tarafından manşet resimdeki örnek şeklinde belirlenmiştir.